MGExp

Other Vehicles

High voltage reading

Moss Motors
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor
AutoShrine Sponsor

pacrat1946 Paul Chalupa
Select one...Ontario, Canada   can
1979 MG MGB
Hi I removed my clock as it died on my 79 mgb and installed a voltage guage in the hole Voltage reads almost 18 volts when engines revs high Thought intially voltage guage ws defective so replaced it Same problem Any suggestions put an voltmeter on to check Reads the same way
Thanks to all in advance

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Supporting Member <
9146 Avatar
9146 rick dentel
yardley, pa, USA   usa
Sounds like a alternator problem. Does your battery smell funny or is it dry?

pacrat1946 Paul Chalupa
Select one...Ontario, Canada   can
1979 MG MGB
Battery smell OK and not dry All the guages seem to be normal Starts good Only issue is the high voltage

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Supporting Member <
pcadogan Avatar
pcadogan pat c
ok, USA   usa
1973 MG MGB "Eliza Jane"
This needs to be on the MG forum so the hordes can all advise....shouldnt be in the other car section

Fairfield, CA, USA   usa
check calibration on the meter. Compare it's reading to a VOM reading off the battery.



1973 Pale Primrose Roadster. A nice 10-footer!
SUs, Datsun 5-speed

. Hide banner ads & support this website by becoming a > Supporting Member <

To add your reply, or post your own questions

Members Sign In   or   Create an Account

Registration is FREE and takes less than a minute!


Having trouble posting or changing forum settings?
Read the Forum Help (FAQ) or contact the webmaster